Boek een terrein

Aanbod padel

Abonnementen

Neem een abo en boek aan de helft van het normale tarief met het inbegrepen speelsaldo. Opgelet indoor terreinen op weekdagen tussen 19u en 22u zijn niet te boeken via het abo maar via een vaste verhuur.

Losse verhuur

Wil je af en toe eens spelen zonder lid te worden? Dat kan via onderstaande link. Je hoeft je enkel als gast te registreren. Materiaal kan je in onze automaat huren.

Lessen

We bieden lessen aan voor verschillende leeftijden en niveaus. Bekijk ons huidig aanbod via onderstaande link. Materiaal kan gratis gebruikt worden bij het volgen van een eerste lessenreeks.

Vaste verhuur indoor padel

Meer info

Neem je een abo dan ontvang je speelsaldo afhankelijk van het gekozen abonnement. Hiermee boek je terreinen aan de helft van het normale tarief.

Tijdens dalmomenten zijn er geen beperkingen in het aantal reservaties. Tijdens piekmomenten (weekdagen na 18u) is er een beperking van 2 lopende reservaties. Je mag dan slechts 2 reservaties open staan hebben. De indoor terreinen zijn op weekdagen tussen 19u en 22u enkel te boeken aan gewoon tarief of via vaste verhuur.

Neem je les dan ben je verplicht om lid te worden van de club.  Uitgezonderd Start To Padel (geen verplicht lidmaatschap).