Boek een terrein

Aanbod tennis

Abonnementen

Neem een abonnement en speel voordelig tennis.

Je kan onbeperkt boeken zonder bijkomende kosten.

Losse verhuur

Wil je af en toe eens spelen zonder lid te worden? Dat kan via onderstaande link. Je hoeft je enkel als gast te registreren.

Lessen

Wij bieden lessen aan voor verschillende leeftijden en niveaus. Bekijk ons huidig aanbod via onderstaande link. Materiaal kan gratis gebruikt worden bij het volgen van een eerste lessenreeks.

Vaste verhuur indoor terrein

Meer info

In het zomerseizoen kan je met een abo onbeperkt boeken zowel indoor als outdoor. Om les te kunnen volgen heb je een abo nodig. Dit wordt automatisch toegekend tijdens het inschrijven van een lessenreeks. Je kan dan naast je les nog bijkomend spelen.

In het winterseizoen zijn de indoor terreinen tijdens piekuren vast verhuurd. Je huurt dan een terrein voor een volledig seizoen. Je speelt wekelijks op hetzelfde moment zonder te moeten reserveren. Je bepaalt zelf wie meespeelt. Neem je een abo dan kan je enkel outdoor boeken tijdens piekuren. In daluren kan je ook indoor boeken.

Volg je in de winter les dan zit de kost van het terrein inbegrepen in het lesgeld. Je bent niet verplicht van een abo te nemen. Dit omwille van de beperkte beschikbaarheid van de indoor terreinen. De lessen gaan indoor door.

Volg je les in de zomer dan betaal je enerzijds het abo (inclusief jaarlijkse verzekering TennisVlaanderen) en anderzijds het lesgeld. Volg je les in de winter dan betaal je lesgeld inclusief terreinkost en geen apart abo. In de winter heb je een apart abo nodig indien je nog bijkomend wil komen spelen.